GRCcontrol | Startpagina

Downtime GRCcontrol 04-10-2022

Oorzaak

Cloudflare wordt gebruikt als proxy richting Azure. Azure maakt gebruik van managed certificaten welke automatisch verlengd dienen te worden.

Echter omdat er een proxy tussen cloudflare en Azure aanstond, konden de managed certificaten niet verlengd worden, hierdoor kon cloudflare de verbinding niet meer veilig opzetten met azure.

Mitigatie

Cloudfare proxy is voor nu uitgezet. Hierdoor konden de managed certificaten in azure opnieuw worden verlengd.

Voor nu staat de cloudflare proxy nog uit. Dit heeft geen verdere impact.

GRCcontrol versie 5

Sinds 21 september 2022 zijn alle omgeving die op versie 5 van GRCcontrol gedeactiveerd.

Per 1 november 2022 worden alle versie 5 omgevingen definitief gedeactiveerd.

Voor vragen kun je mailen naar support@grccontrol.com of bellen naar de servicedesk op 0570-62 19 34.

Algemene voorwaarden

GRCcontrol maakt gebruik van ZoHo Suite als 3rd party solution ten einde u de dienst te bieden inzake al uw:

·       ServiceDesk / Support tickets;
      ·       indien van toepassing, uw SaaS SLA status over de door u afgenomen omgeving(en);
      ·       eventuele meldingen zoals updates/release notes van onze Software;
      ·       meldingen rond incidenten/ calamiteiten die van invloed kunnen zijn op de afgenomen dienstverlening door uw organisatie.

GRCcontrol is niet verantwoordelijk voor het algemeen gebruik en de algemene werkwijze van ZoHo Suite zoals deze is aangeboden binnen bovenstaande dienst.

Bij vragen of opmerkingen omtrent het algemeen gebruik of de algemene inzet van het product ZoHo Suite als zodanig kunt u contact opnemen met ZoHo: https://www.zoho.eu/customers.html.

Voor meer info omtrent ZoHo Suite compliance aan de ISO27001 en/ of AVG, verwijzen wij u graag naar o.a. de volgende url’s: